Avantaje distrugatoare documente

Tehnologia este o parte esențială a muncii la birou, iar o companie trebuie să ofere angajaților săi necesarul de echipament electronic pentru a-și duce în siguranță task-urile la bun sfârșit.

Distrugătoarele de documente sunt unele dintre cele mai importante echipamente pentru birou, vitale am putea spune pentru orice companie dacă analizăm din prisma protecției identității afacerii și securizării documentelor care pot fi ușor citite. CV-uri, email-uri printate sau chiar notițe scrise de mână de către angajații tăi sunt câteva dintre exemplele de documente care necesită o distrugere atentă.

Ce sunt distrugătoarele de documente

Avantaje distrugatoare documente

Distrugătoarele de documente sunt echipamente folosite pentru a mărunți documente (mai ales pe cele confidențiale sau sensibile) în bucățele care nu mai pot fi citite. Distrugătoarele mărunțesc hârtia cu un set de lame rotative ascuțite conduse de un motor electric. Depinde de tipul lamelor  rotative cât de mici vor deveni particulele de hârtie. Un distrugator de documente poate transforma hârtia în benzi sau în bucăți mici asemănatoare confetiilor.

Avantaje utilizării distrugătoarelor de documente

Furtul de identitate

Unul dintre cele mai importante aspecte pentru achiziționarea unui distrugator de documente, este evitarea furtului de identitate. Documentele pe suport de hârtie pot conține informații personale cum ar fi numele, adresa sau chiar detaliile contului bancar. Aceste date pot fi folosite pentru a vă fura identitatea și a comite o fraudă. Așadar, înainte de a arunca documente sensibile, cu informații importante, în coșul de reciclare, este recomandat să mărunțiți documentele și apoi să le reciclați. Și aici ne referim fie la documente de la birou fie de acasă. De aceea, pentru a preîntâmpina astfel de evenimente neplăcute, vă recomandăm să mărunțiți fiecare document pe care doriți să-l aruncați și care conține informații personale, inclusiv e-mailuri.

Confidențialitate sporită

Distrugătoarele de documente nu este folosit doar pentru a distruge  documente personale. Companiile din întreaga lume dețin informații ale angajaților și date despre companiile partenere. De cele mai multe ori, aceste informații sunt tipărite pe suport de hârtie. Gândiți-vă la facturi, documente de asigurare, liste de clienți și așa mai departe. Companiile trebuie să aibă grijă de distrugerea în deplină siguranță a acestor documente pe hârtie.  Unul dintre modurile de a face acest lucru este să colectați documentele sensibile si să le mărunțiț cu un distrugător de hârtie. ocumentele de hârtie sunt peste tot în birouri. Pentru a preveni pierderea informațiilor confidențiale, se recomandă implementarea unei politici de distrugere a documentelor din compania dvs. Această politică înseamnă că fiecare document va fi mărunțit înainte de a fi aruncat sau reciclat.

Birou curat și spații de lucru

Pe lângă evitarea furtului de identitate și protejarea vieții private a clienților dvs., distrugătoarele de documente ajută, de asemenea, să vă păstrați spațiul de lucru curat și organizat. Prin mărunțirea regulată a hârtiei, țineți dezordinea pe birou sau în dulapuri la minimum. Nu în cele din urmă, mărunțirea hârtiei reduce volumul deșeurilor de hârtie. Hârtia mărunțită are mai puțin volum decât documentele care nu sunt mărunțite.  Prin urmare, mărunțirea documentelor dvs. vă ajută să fiți mai ecologic la domiciliu și la birou.

Vlamir, principalul furnizor de distrugatoare de documente KOBRA

Suntem prezenţi pe piaţa românească încă din 1992, acumulând o experiență de peste 30 de ani în ceea ce privește soluțiile de tipărire și echipamente de printare. Ceea ce diferențiază Vlamir de alți competitori este faptul că, ne-am adaptat de fiecare dată cerințelor pieţii şi ne-am dezvoltat odată cu exigențele clienţilor noștri. De asemenea, oferim pachete personalizate de echipamente, în funcție de nevoile pe care le ai.

Aveți nevoie de ajutor pentru alegerea distrugătorului de documente?

Avem distrugătoare de documente pentru ca informațiile dvs. să fie în siguranță!

Add Comment