Display-uri profesionale pentru corporate – un MUST pentru mediul de business

Display-uri profesionale pentru corporate

Display-urile profesionale pentru corporate sunt utilizate cu precădere pentru a optimiza și eficientiza meeting-urile și pentru a aduce plus valoare tuturor comunicărilor de afaceri din sălile de conferințe, huddle rooms, boardroom-uri, zone de recepție, sau zone de relaxare, simplificând procesele de lucru și crescând productivitatea activității.

Solutiile de display-uri profesionale, cheia transformării digitale a spațiilor de lucru

Display-uri profesionale pentru corporate

Spațiile de lucru evoluează și se transformă în medii inteligente, create pentru a ușura procesele de lucru și interacțiunea dintre oameni. Tehnologia este acum parte din viața noastră atât acasă, cât și la birou. Business-urile au nevoie mai mult ca niciodată de soluții concrete pentru a crea conectivitate între membrii echipei, indiferent de locație, pentru a putea livra mesaje companiei într-un mod centralizat și pot oferi angajaților mijloace eficiente de lucru și training, crescând în același timp productivitatea.

Display-urile profesionale nu lipsesc astăzi din nicio sala de întâlnire și sunt unelte indispensabile în prezentări, work-shop-uri, training-uri ori videoconferințe. Gama noastră de display-uri profesionale pentru segmentul corporate cuprinde modele de rezolutie HD, 4K si 8K cu dimensiuni potrivite fiecărei aplicații.

Ideale pentru digital signage, screen mirroring și o serie de soluții profesionale, display-urile profesionale pentru corporate pe care le folosim înglobează o arie largă de tehnologii inovatoare de afișare LCD, LED ori OLED pentru o calitate superioară a imaginii, oferind operare usoară, opțiuni extinse de integrare și costuri reduse de intreținere.

Fie că vorbim despre display-uri profesionale interactive sau standalone, alegerea ecranului trebuie întotdeauna facută cu recomandarea unui specialist în domeniu, în functie de aplicabilitate, de modul în care va fi folosit și chiar de spațiul în care va fi amplasat. Pe lângă funcțiile avansate de business, uniformitatea culorilor, luminozitatea crescută și contrastul ridicat sunt caracteristici cheie pentru display-urile destinate segmentului corporate.

Avantajele utilizării display-urilor profesionale pentru corporate

*Utilizare 24/7

Display-urile profesionale destinate mediului de business sunt făcute să reziste utilizării intense. Cu funcții de economisire a energiei și de răcire, ai garanția faptului că durata de viață a display-urilor rămâne aceeasi chiar dacă acestea sunt pornite 24/7.

*Integrare facilă

Soluțiile personalizate de display-uri profesionale pentru corporate presupun integrarea diferitelor echipamente ori soft-uri pentru ca rezultatul final sa întruneasca și chiar să depășească așteptările. Pentru ca integrarea este ceea ce ne defineste, garantăm includerea display-urilor profesionale într-un mod cât mai natural și ușor de folosit în majoritatea soluțiilor audio-video pe care le oferim.
Integrarea cu sisteme de operare și control fac din soluțiile noastre de display-uri profesionale pentru corporate alegerea optimă pentru orice tip de spațiu și aplicație ceea ce presupune o operare usoară și o optimizare a proceselor de lucru.
În plus, toate display-urile din portofoliul nostru se pot completa cu echipamente audio-video de la branduri de renume precum Aver ori Kindermann pentru a crea o solutie completă de videoconferință.

*Personalizare

Folosind aplicațiile potrivite, display-urile pot fi personalizate cu usurință, astfel încât pe ecranul de pornire să apară, de exemplu, logo-ul companiei tale. De asemenea, atunci cand ecranul nu este utilizat o perioadă de timp și intră în modul idle, poate fi setat să afișeze agenda intâlnirii.

*Securizare

Toate display-urile profesionale din portofoliul nostru vă oferă niveluri ridicate de securitate, astfel încât utilizatorii să nu poată accesa diferite funcții ori setări ale ecranelor și să limiteze accesul sau operarea neautorizată. De asemenea, soluțiile de transmisie wireless a semnalului video de la sursele tip PC sau dispozitive mobile sunt criptate.

Soluții profesionale de display Kindermann

 

Soluțiile profesionale de display Kindermann oferă imagini de o claritate și luminozitate inegalabile, fiind concepute pentru funcționare intensivă, păstrând performantele remarcabile, chiar și în cele mai provocatoare medii, indiferent de gradul de luminozitate din încăpere. Combinând tehnologia touchscreen intuitivă, functionalitățile complete de tablă interactivă și conectivitate wireless de ultimă generatie, ecranele digitale Kinderman  permit colaborarea mai eficientă și mai productivă ca oricând.

Parteneriat de Durată

Noi, VLAMIR, vă oferim mai mult decât un serviciu, împreună construim un parteneriat de durată. Asigurăm servicii de design, proiectare, instalare și punere în folosință. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura că obții beneficiile maxime și ROI rapid în urma proiectului. Servicii de mentenanță și service menite să prelungească ciclul de viață al proiectului tău sunt oferite 24/7 prin programul de asistență office@vlamir.ro

Add Comment