Partenerul tău în furnizarea echipamentelor de producție

Soluții de imprimare, copiere și scanare eficiente și rapide

 VLAMIR vă oferă un nivel ridicat de service și suport pentru echipamentele de producție, calitatea garantată marca Xerox pentru producție alb-negru și color și dar și pentru formate mari. Experiențăde peste 20 de ani din domeniul furnizării echipamentelor ne ajută să îți oferim soluțiile de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale.

Beneficii

Suntem partenerul de care ai nevoie în domeniul echipamentelor de imprimare pentru producție publicitară și îți punem la dispoziție cele mai noi produse și inovații din domeniu – imprimante, multifuncționale, scanere.
Soluții de imprimare, copiere și scanare eficiente, rapide și atent adaptate nevoilor companiei tale.

Doriți informații suplimentare?

Intrați în legătură cu noi!

021 232 63 23

  VLAMIR
  eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

  In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

  Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

  Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
  VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
  Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

  Garantia produselor oferite
  Controlul costurilor & îmbunătățirea performanțelor
  Echipamente de printare de ultima ge