Distrugător de documente Kobra

Distrugătoarele de documente iți ușurează munca cu deșeurile de hârtie la birou cât și acasă. În plus acestea iți oferă o modalitate de a proteja informațiile secrete și sensibile de a fi accesate de cine nu trebuie. Distrugerea documentelor nu numai că protejează informațiile confidențiale ale companiei, dar poate preveni și furtul de identitate.

Desi scopul fiecarui distrugator de documente este acelasi, acestea variază în funcție de caracteristici și functionalități.

Exista modele simple care sunt potrivite pentru utilizarea domestică și modele mai avansate potrivite pentru utilizarea la birou în companii și institutii publice.

Distrugător de documente - tipul de taietură

Distrugator documente Kobra

Exista trei tipuri de tăieturi pe care le poți găsi într-un distrugator de documente: încrucișat, fâșii sau micro.

Distrugatoarele de documente cu tăietură încrucișată (cross cut) măruntesc hârtia în două direcții pe diagonală. Tăietura fâșii taie documentele în fașii verticale înguste, în timp ce micro-taietura marunțește hârtiile în bucațele minuscule.

Tăieturile micro și încrucișate oferă mai multă siguranță, fiind aproape imposibilă reconstituirea documentelor prin lipirea fâșiilor împreună după distrugere.

Acest aspect este important atunci când trebuie protejate informații confidențiale sau pentru prevenirea furtului de identitate, mai ales atunci când distrugi documente ce conțin informații personale.

Distrugător de documente Kobra

Fiecare produs KOBRA este creat cu o foarte mare atenţie la detalii, ţintind perfecţiunea, iar rezultatul este un produs cum nu mai există altele.

Există mai multe tipuri de distrugătoare documente Kobra:

 • distrugător de documente clasice – gamă completă de distrugătoare personale, auto-feed, până la aplicări industriale;
 • distrugătoar de documente touch screen – cele mai avansate distrugătoare de
  documente, cu tehnologie Touch Screen
  şi posibilitatea de a adauga opţionale unice;
 • distrugatoar de documente industriale – gamă completă de distrugătoare Heavy
  Duty pentru documente, smartphone-uri si
  dispozitive de stocare electronice. 

Noutăți Kobra

Reciclator Eco pentru carton

Kobra FlexPack este ideal pentru oricine caută o soluţie ecologică şi economică atunci când vine vorba de materiale de împachetare. Nu mai este nevoie să aruncaţi cutiile folosite. Impachetaţi produsele cu cartoanele pe care deja le aveţi la dispoziţie şi protejaţi-le în cel mai bun, sigur şi ieftin mod. Kobra FlexPack ajută utilizatorul să transforme cutiile de carton folosite în material de umplutură pe care îl puteţi folosi fie ca protecţie, fie pentru a umple golurile din cutie. FlexPack taie şi perforează simultan cartonul şi îl transformă în ambalaj de calitate ridicată. Acest lucru ajută la economisirea costurilor, a timpului şi la protejarea mediului
înconjurător.

VLAMIR eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

Aveți nevoie de ajutor pentru alegerea distrugătorului de documente?

Avem distrugătoare de documente pentru ca informațiile dvs. să fie în siguranță!