Ecrane digitale

Ecranele digitale sau asa numitul digital signage este cea mai eficientă și rapidă metodă de a capta atenția oamenilor, cu ajutorul unei rețele de monitoare profesionale și ecrane digitale, pentru a transmite informații prin mesaje grafice.

Este rapid si ingenios de simplu: distribuția și monitorizarea conținutului este gestionată direct din biroul tău, de unde este transportată către ecranele digitale și monitoarele profesionale cu ajutorul rețelelor IP sau chiar a Internetului. Soluțiile sunt atât de diversificate și de flexibile încât pot fi adaptate foarte precis tuturor necesităților și cerințelor. Numărul de domenii de aplicabilitate ale soluțiilor de digital signage este atât de vast încât variază de la un poster electronic până la terminale interactive și info chiosc-uri și de la rețele locale până la rețele naționale.

Ecrane digitale Kindermann Touch Display

Ecrane digitale Kindermann
  • Sunt responsive, uşor de folosit şi versatile;
  • Sunt perfecte pentru business şi educaţie;
  • Nu au nicio întârziere vizibilă atunci când scrii;
  • Au un procesor rapid integrat;
  • Ecran anti-bacterian;
  • Pix inteligent (Windows Ink + Android);
  • Permit instalarea personalizată a aplicaţiilor;
  • Aplicaţie integrată „whiteboard” foarte uşor de folosit;

VLAMIR eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

Aveți nevoie de ajutor pentru alegerea eranelor digitale pentru businessul dvs.?

Vă punem la dispoziție ecrane digitale cu touch screen marca Kindermann pentru ca afacerea dvs. să se bucure de succesul scontat.