Suntem aproape de optimizarea timpilor afacerii tale, astfel că vă oferim multifuncționale all-in-one. Multifuncționalele țin pasul cu cele mai noi tehnologii în materie de imprimare, copiere, scanare sau fax. Astfel, echipamentele  multifuncționale furnizate de VLAMIR au un grad mare de flexibilitate și ușurință în utilizare, caracteristici potrivite necesităților fiecărei instituții sau companii datorite vitezei mari de operare, tehnologiei avansate în materie de controller și a utilităților profesionale.

Multifuncționale - all-in-one la un click distanță

Multifunctionale

Indiferent de echipamentele multifuncționale (MFP)/all-in-one pe care le alegeți, alb-negru sau color, veți beneficia de interfețe ușor de utilizat, gestionare eficientă a hârtiei, securitate avansată și instrumente sofisticate pentru controlul costurilor. Transformați echipamentul dvs. multifuncțional într-un asistent inteligent la locul de muncă cu conectivitate Wi-Fi, tipărire mobilă, ecrane tactile de tip tabletă și aplicații conectate în cloud.

De ce să alegeți o imprimantă multifuncțională?

Imprimantele multifuncționale vă permit să realizați o varietate de sarcini de la un singur centru de suport. Acestea sunt beneficii incontestabile privind eficientizarea timpilor de lucru și alegerea unei imprimante multifuncționale:

  • Combinând mai multe echipamente într-unul singur, salvați timp, deoarece nu trebuie să vă mai deplasați de la un echipament la altul;
  • Prin reducerea numărul de echipamente deținute, veți salva mult mai mult spațiu în camera sau birou;
  • Reducerea costurilor pe termen lung deoarece este mai ieftin să folosiți un echipament ce înglobează mai multe funcții decât să aveți câte un echipament pentru fiecare;

VLAMIR eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

Aveți nevoie de ajutor pentru următoarea imprimantă multifuncțională?

Avem echipamente și soluții pentru fiecare activitate în parte. Totul  pentru a vă ajuta  afacerea să se bucure de succesul scontat.