Viteză, conectivitate și fiabilitate: acestea sunt caracteristicile de care ai nevoie atunci când alegi echipamentul potrivit de scanare pentru mediul business. VLAMIR vă oferă echipamente de scanare adaptate nevoilor companiei tale destinate fluidizării și modernizării proceselor tale de business.

Scanere de birou - scanare simplă și rapidă

scanere xerox

Documentele dumneavoastră pot fi transformate în fișiere digitale cu o simplă atingere de buton. Scanați instantaneu cu până la 48 de scurtături programabile, direct către PC, web, rețea sau USB.

Ecranele touchscreen din noua generție, ușor de folosit face ca scanarea documentelor să fie o sarcină cu adevărat simplă. Cu o serie de dotări ce fac corecții automat, puteți fi siguri că fisierele dvs. digitale sunt realizate la cea mai bună rezoluție.

De ce să alegeți scanere de birou de ultimă generație?

Printre avantajele alegerii unui scaner de birou de ultimă generație enumerăm:

  • Corectează orientarea paginii;
  • Reduce automat dimensiunea fisierului;
  • Îndepartează găurile și petele;

VLAMIR eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

Aveți nevoie de ajutor pentru găsirea următoarului dvs. echipament de scanat?

Avem echipamente și soluții pentru fiecare activitate în parte. Totul  pentru a vă ajuta  afacerea să se bucure de succesul scontat.