soluții de management al imprimarii

Fie că vorbim de companii mari, fie că vorbim de companii cu activitate ceva mai redusă, fiecare dintre acestea este recomandabil  să aibă la dispoziție un sistem de management al imprimării, totul pentru minimizarea costurilor și creșterea productivității.

Care sunt soluțiile de management al imprimării oferite de Xerox

Soluțiile de management al echipamentelor de printare au devenit o necesitate privite din prisma optimizării costurilor și a creșterii productivității. 

 Xerox vă oferă un sistem de gestionare a flotei echipamentelor de imprimare eficient- Xerox Workplace Print, ceea ce vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a menține controlul asupra dispozitivelor, indiferent de dimensiune, aducând beneficii scontate precum creșterea  productivității și optimizarea costurilor.  

Astfel, Xerox Workplace Solutions oferă două opțiuni de găzduire:

  1. Xerox® Workplace Suite

Vă oferă management de imprimare la fața locului pe bază de server și acces mobil la flota dvs. de imprimante. Aceasta soluție este ideală pentru companiile care au nevoie de securitate, monitorizare și control al imprimantei, dar care doresc să-și păstreze datele în rețea. 

2. Xerox® Workplace Cloud, găzduit în Microsoft Azure

Aceasta oferă beneficiul suplimentar al unei game mai largi de fluxuri de lucru, facilitând imprimarea de pe orice dispozitiv din orice rețea. Este o alegere excelentă pentru mediile de lucru hibride, oferind raportări avansate și analize ale utilizatorilor pentru imprimare la birou, acasă sau în deplasare.

Cloud-ul este ideal pentru organizațiile care doresc să reducă infrastructura rețelei locale sau să gestioneze imprimante în mai multe locații și rețele. Este ușor de configurat și utilizat și, deoarece este găzduit în cloud, toate actualizările și corecțiile sunt gestionate de Xerox. Acest lucru vă eliberează resursele IT, menținând în același timp aspectele de maximă securitate la care v-ați aștepta.

Haideți să descoperim împreună care sunt cele mai importante funcții ale sistemului de management al imprimării oferit de Xerox.

Autentificare și control al accesului

Beneficiați de autentificare și control al accesului în deplină siguranță făra a mai sta cu grijă. Doar utilizatorii autorizați pot accesa în siguranță datele sensibile sau serviciile și aplicațiile pe care le definiți.

Reguli de securitate și imprimare a conținutului

Opțiunea noastră pentru fluxul de lucru în ceea ce privește securitatea conținutului, protejează împotriva pierderii proprietății intelectuale prin monitorizarea documentelor imprimate, copiate sau scanate în întreaga flotă pentru text specific (de exemplu, „Confidențial” sau „Numai pentru uz intern”). Proprietarii de conținut sau administratorii sunt anunțați când sunt detectate cuvinte sau expresii definite de utilizator în cadrul joburilor.

Regulile de imprimare ajută la preluarea controlului asupra imprimantelor dvs. pentru a reduce volumul de imprimare și a reduce costurile prin încorporarea regulilor de imprimare pentru a restricționa accesul la funcții și dispozitive.

Imprimarea mobilă este ușoară. Oriunde, de pe orice dispozitiv

Imprimați de pe orice dispozitiv și din orice locație la distanță, acum mult mai ușor.

Imprimați documente din:

  • Windows sau Mac OS cu client desktop cloud
  • Google Chromebooks™ cu extensia Chrome
  • iOS și Android cu aplicația mobilă Workplace.

Raportare și analiză

Instrumentele noastre de raportare și analiză ajută la o mai bună vizibilitate a flotei și la descoperirea ineficiențelor fluxului de lucru sau a oportunităților de economisire a costurilor.

Workplace Cloud Home Worker Print Tracker oferă vizibilitate lucrărilor trimise atât acasă, cât și la birou, pentru a oferi o vizualizare completă.

Puteți seta costuri de imprimare și scanare predefinite și să urmăriți utilizarea pentru a genera rapoarte de cost. Utilizați codurile de proiect pentru a rambursa utilizarea de către departamente sau chiar proiecte specifice.

Avantajele utilizării unei soluții de managent al echipamentelor de print

O soluție de management al echipamentelor așa cum este Xerox Workplace Print, vă ajută să gestionați riscurile și să beneficiați de numeroase avantaje, începând de la achiziționarea de echipamente, integrarea lor și până la mentenanță și suport. O componentă importantă a unei astfel de soluții este reprezentată de aplicațiile de administrare a printării care permit crearea unui mediu de printare adaptat nevoilor companiei dumneavoastră, crescând productivitatea și îmbunătățind controlul asupra tipăririi de documente.

Add Comment