Îți oferim soluții și servicii de imprimare pentru managementul documentelor afacerii dvs.

Optimizarea business-ului tău la un click distanță

Beneficii

Oferim soluții software, soluții de imprimare prin închirierea de echipamente sau prin administrarea serviciilor de imprimare precum și pachete de mentenanță. De asemenea, un sistem adecvat pentru administrarea serviciilor de imprimare îți oferă suportul de care ai nevoie pentru o afacere de succes: securitate și autentificare, o flotă optimizată de echipamente, reducerea costurilor consumabilelor și infrastructura rețelei de imprimare.

Doriți informații suplimentare?

Intrați în legătură cu noi!

021 232 63 23

  VLAMIR
  eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

  In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

  Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

  Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
  VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
  Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

  Garantia produselor oferite
  Controlul costurilor & îmbunătățirea performanțelor
  Echipamente de printare de ultima ge