Termeni si Conditii de utilizare a website-ului vlamir.ro

Utilizatorii acestui site trebuie să respecte reguli. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile Vlamir Impex SRL.

Vlamir Impex SRL  este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Str. Gârlei, 36-38, Sector 1, București, CUI: RO338924, J40/12608/1992

Site-ul vlamir.ro este administrat de Vlamir Impex SRL si are ca scop promovarea serviciilor si produselor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa vlamir.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de vlamir.ro

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea vlamir.ro şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Vlamir Impex SRL. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Vlamir Impex SRL sau aduc un prejudiciu imaginii Vlamir Impex SRL, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe vlamir.ro nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 3. vlamir.ro  nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor Vlamir Impex SRL
 4. Vlamir Impex SRL are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 5. Vlamir Impex SRL nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 6. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 7. Vlamir Impex SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Vlamir Impex SRL
 8. Vlamir Impex SRL nu poate garanta că mesajele trimise catre Vlamir Impex SRL vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 9. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 10. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri.Vlamir Impex SRL nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Vlamir Impex SRL
 11. DenumireaVlamir este marcă înregistrată alVlamir Impex SRL. Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor Vlamir Impex SRL este strict interzisă.