Conectivitate în Cloud cu Xerox® VersaLink® seria C7000

imprimanta multifunctională XEROX C7000

Conectivitate facila în Cloud cu Xerox® VersaLink® seria C7000

Noua generație de imprimante VersaLink® C7020 sunt concepute pentru a vă îmbunătăți și revoluționa productivitatea la locul de muncă. Echipamentul C7020 este creat pentru a se adapta cerințelor moderne prin conectivitate instantanee pentru cloud și dispozitive mobile, cu asistență minimă IT și securitate de referință este pregătit pentru evoluția dumneavoastră viitoare.

Avantajele utilizării imprimantei laser multifuncționale Xerox® VersaLink® seria C7000

Optimizare garantată

Imprimanta laser multifuncțională CeXerox VersaLink® C7020 are toate funcțiile avansate și potrivite pentru a oferi fiabilitate, integrare perfectă și productivitate avansată. Aceste atribute îl fac asistentul modern, perfect la locul de muncă, pentru a vă ajuta afacerea să exceleze astăzi. Imprimanta VersaLink® C7020 este construita pe tehnologia Xerox ConnectKey. Aplicațiile ConnectKey MFP precum codul QR și aplicațiile @PrintByXerox, care vă permit să vă conectați cu ușurință și să imprimați de pe telefonul dumneavoastră. Prin inermediul panoului de comandă puteți asigura corectitudinea informațiilor cu funcția de previzualizare a fișierelor și să valorificați mai bine documentele scanate prin intermediul funcției de recunoaștere optică a caracterelor (OCR).

Xerox imprimă până la 20 de pagini pe minut, are un ciclu de lucru lunar de 87.000 de pagini și oferă o rezoluție mare de imprimare de până la 1.200 x 2.400 dpi.

Securitatea imprimării

Serviciul de Securitate include un mix puternic de funcții și servicii încorporate care reduc riscurile, deoarece se concentrează puternic asupra prevenirii accesului neautorizat, detectării comportamentului suspect sau rău intenționat și protejării datelor și documentelor. Printre acestea se include: Autentificare în rețea, Filtrarea domeniului și Filtrare port, Autorizare în funcție de roluri, E-mail securizat, Fax securizat, Imprimare securizată, Scanare securizată, Management certificat de Securitate.

Conectivitate facilă

Xerox® VersaLink® seria C7000 este conectată la cloud, pregătită pentru dispozitive mobile, cu aplicații disponibile și ușor de personalizat. Seria C7000 este asistentul dvs. modern de la birou – vă ajută să aveți rezultate excelente azi și să fiți pregătiți pentru viitor. Ecranul color, sensibil la atingere, de 7 inci vă permite să navigați cu ușurința unui dispozitiv mobil. Aplicațiile Xerox® ConnectKey®, accesate prin intermediul galeriei extinse Xerox App Gallery, oferă funcții extinse – cum ar fi aplicația opțională Xerox® Easy Translator Service, care traduce rapid documentele scanate în numeroase limbi. Executați mai multe sarcini într-un timp mai scurt cu aplicațiile 1-Touch personalizate, pentru a automatiza fluxuri de lucru din mai mulți pași pentru utilizatori individuali sau grupuri de lucru. Pur și simplu atingeți aplicația nouă pentru a efectua rapid sarcina de serviciu pe care ați configurat-o. Iar cu Simple ID, utilizatorii individuali și grupurile introduc o dată datele de identificare și parola de utilizator, apoi se bucură de un acces rapid și sigur la presetările specifice, la contactele favorite individualizate și la aplicațiile utilizate frecvent pe un ecran inițial personalizat.

Adaptabilitate la stilul dvs. de lucru

Imprimanta Multifuncțională VersaLink® seria C7000 vă oferă libertatea de a lucra unde și cum doriți, cu acces la Google Drive™, Microsoft® OneDrive® și DropBox™ și opțiuni suplimentare prin intermediul Xerox App Gallery. Dispozitivele VersaLink® oferă lucrătorului modern cu mobil acces la Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, plugin Xerox® Print Services pentru Android™, Near Field Communication (NFC) Tap-to-Pair și Mopria®, plus opțional Wi-Fi și Wi-Fi Direct.

Caracteristici XEROX seria C7000

Ce presupune tehnologia XEROX ® CONNECTKEY

  • Utilizare intuitivă

Un mod cunoscut de a interacționa care include o experiență similară cu cea cu o tabletă, cu gesturi făcute pe un ecran tactil, ușor de personalizat.

  • Pregătită pentru mobil și cloud

Conectivitate instantanee la cloud și dispozitive mobile chiar de la interfața cu utilizatorul, cu acces la servicii găzduite în cloud, care vă permit să lucrați unde, când și cum doriți.

  • Securitate avansată

Securitate acoperitoare care include un mix puternic de caracteristici și servicii încorporate pentru a preveni accesul neautorizat, a detecta un comportament malițios sau suspect și de a proteja datele și documentele.

  • Compatibilitate cu serviciile de ultimă generație 

Oferă posibilitatea de monitorizare de la distanță a serviciilor oferite și a consumabilelor.

Puteți afla mai multe despre metodele de lucru inteligente puse la dispoziție de XEROX CONNECT KEY.

Vlamir, principalul furnizor de imprimante XEROX

Vlamir sunt prezenţi pe piaţa românească încă din 1992, acumulând o experiență de peste 30 de ani în ceea ce privește soluțiile de tipărire și echipamente de printare. Ceea ce diferențiază Vlamir de alți competitori este faptul că, ne-am adaptat de fiecare dată cerințelor pieţii şi ne-am dezvoltat odată cu exigențele clienţilor noștri. De asemenea, oferim pachete personalizate de printing, în funcție de nevoile pe care le ai.  Dacă ești interesat de un parteneriat cu noi, tot ce ai de făcut este să ne scrii la office@vlamir.ro. În cel mai scurt timp vom răspunde și te vom putea ajuta cu orice cerință sau nelămurire pe care o ai.

Intră în legătură cu noi!

Add Comment