Indiferent de tipul prese digitale sau volumul de imprimare de care ai nevoie în cadrul activității businessului tău, noi îți oferim tehnlogii de ultimă generație și garanția calității echipamentelor de imprimare recunoscute pentru fiabilitate și calitatea imprimării.

Prese digitale color

Noile tehnologii de la XEROX – PRESA DE PRODUCȚIE XEROX® IRIDESSE®  și PRESA XEROX VERSANT 280, stabilește noi standarde pentru calitatea imaginii cu rezultate excepționale la nivel offset

Prese digitale xerox

Culori strălucitoare și calitate PREMIUM pe care clienții dvs. le așteaptă

Mai mult de 50 de mii de miliarde de pagini sunt imprimate în fiecare an, dar numai 3% dintre acestea sunt imprimate digital. Capacitățile unice ale soluțiilor de imprimare digitală Xerox vă vor ajuta să profitați de toate avantajele pieței imprimării digitale aflată în dezvoltare și să satisfaceți nevoile în schimbare clienților dvs. Tehnologia noastre inovatoare în automatizare, imprimantele inkjet și presele digitale de ultimă generație vă ajută să atingeți ușor rezultate impresionante și să realizați rapid mai multe proiecte, reducând în același timp costurile. Cu servicii disponibile pentru o gamă largă de furnizori de imprimare, oportunitățile de imprimare digitală și beneficiile pentru cei implicați sunt nelimitate.

Presă digitală XEROX® IRIDESSE®

Obțineți o calitate crescută a materialelor imprimate cu ajutorul tonerelor speciale și Tehnologia Color FLX
  • imprimare inline, la viteză nominală, cu înregistrare spot on color-to-color
  • Tonere opționale speciale alb, transparent, argintiu, auriu și roz fluorescent și transparent cu strălucire redusă
  • Gamă de lățimi complete, o tehnologie Xerox exclusivă puternică, pentru a reduce timpul de producție
  • Performanță optimă susținută de Mixed Media Xceleration (MMX)
  • Module de alimentare de înaltă capacitate suplimentare și soluții de finisare—finisare inline a broșurilor în format peisaj cu folosirea unor coli extra-lungi (XLS)
Până la 120ppm
Până la 475Kpagini/lună

Presă digitală XEROX VERSANT 280

Echipament cu toate funcțiile integrate, oferă tot ce aveți nevoie de la o presă medie de producție.
  • viteză nominală (ASRS) pentru imprimare cu 25% mai rapid la fiecare stoc de până la 400 gsm
  • calitatea culorii automatizată printr-un singur clic cu un spectrofotometru inline și viteză ASRS cu opțiune de Pachet de performanță Package (PP)
  • Mai mare este mai bine în ceea ce privește imprimarea industrială cu coli de până la 47”/1,2 m în Ultra HD
  • Faceți-vă remarcați cu kitul Xerox® Adaptive CMYK+: Tonerele speciale intense și fluorescente adaugă auriu, argintiu, alb, transparent sau albastru fluorescent, magenta fluorescent și galben fluorescent în aplicațiile dvs
Până la 80ppm
Până la 80Kpagini/lună

VLAMIR eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

Aveți nevoie de ajutor pentru găsirea următoarei dvs. imprimante? 

Avem echipamente și soluții pentru fiecare activitate în parte. Totul  pentru a vă ajuta  afacerea să se bucure de succesul scontat.