Indiferent de tipul de imprimantă sau volumul de imprimare de care ai nevoie în cadrul activității businessului tău, noi îți oferim tehnlogii de ultimă generație și garanția calității echipamentelor de imprimare recunoscute pentru fiabilitate și calitatea imprimării.

Imprimante calibrate fluxului activității afacerii tale

Imprimante

Alegerea tehnologiei potrivite pentru nevoile specifice activității businessului tău este un proces care trebuie calibrat. De ce trebuie să țineți cont atunci când aveți de luat o astfel de decizie? Costurile de exploatare și securitatea imprimării sunt factori cheie ce trebuie în procesul decizional. De asemenea este important un audit al flotei existente astfel încât imprimanta să se integreze tehnologiilor flotei deja existente. Noi, eficientizăm costurile companiei tale și îți oferim soluții de imprimare personalizate activității tale.

Imprimante alb-negru

Imprimante color

Prin partenerii noștri, Xerox și Kyocera reușim să vă furnizăm cele mai eficiente tehnologii pentru imprimantele alb-negru. 

Astfel că imprimantele noastre alb-negru și color au câștigat premii și recunoașteri de-a lungul timpului. Funcționalități inovatoare — imprimarea mobilă, conectivitatea WiFi și nivelul ridicat de securitate — pentru echipamentele de birou, pentru a ne asigura că beneficiați de cele mai noi tehnologii, adaptate cerințelor activității voastre.

VLAMIR eficientizarea fluxurilor activităților businessului tău

In afară de soluţii de tipărire şi echipamente de printare şi copiere SHARP, XEROX şi KYOCERA, VLAMIR oferă o gamă largă de produse pentru birou: distrugătoare, laminatoare, ghilotine, aparate de îndosariat, calculatoare de birou şi consumabile reprezentând branduri de o calitate excepţională: CITIZEN, DESQ, SAFESCAN, KOBRA, MONDI, AVERY ZWECKFORM, VIQUEL, RAPESCO şi multe altele.

Vă oferim soluții inovatoare prin intermediul echipamentelor de print oferite și personalizate în funcție de specificul activităților afacerii tale.

Acest serviciu implică gestionarea serviciilor de imprimare asociate companiei tale.
VLAMIR se asigură atât de consumabile, service, revizii periodice, cât și de monitorizarea remote a tuturor echipamentelor.
Odată alese serviciile VLAMIR, veți beneficia de suport ori de câte ori ai nevoie.

Aveți nevoie de ajutor pentru găsirea următoarei dvs. imprimante? 

Avem echipamente și soluții pentru fiecare activitate în parte. Totul  pentru a vă ajuta  afacerea să se bucure de succesul scontat.